Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس؛ حسن علائی  در مورد روش آزادسازی سهام عدالت گفت: با اصلاحی که روز گذشته در سامانه سهام عدالت صورت گرفت، هر کس بخواهد روش مدیریت مستقیم سهام عدالت را انتخاب کند، باید وارد سامانه سهام عدالت به نشانی https://www.samanese.ir/ شود و گزینه مدیریت و مالکیت مستقیم سهام عدالت را انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر کسی مراجعه نکند، پیش فرض بر این است که روش مدیریت غیرمستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده و در واقع اداره این سهام به شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت وکالت داده می‌شود.

 ۳ میلیون مراجعه در ۳ روز

علائی در مورد آمار تعداد مراجعه‌کنندگان به سامانه سهام عدالت گفت:‌آخرین آمار ظرف یکی دو روز گذشته ۳ میلیون مراجعه کنده به سامانه بوده است. البته دیروز اصلاحاتی بر روی سامانه انجام شد که در مقطعی باعث اختلال در سامانه سهام عدالت شد، اما این اختلال ظرف یکی دو سه ساعت برطرف شد و هم‌اکنون سامانه مشکلی ندارد.

وی در مورد اینکه ۵ میلیون سهامدار عدالت هنوز شماره شبای حساب بانکی خود را برای دریافت سود سهام عدالت دریافت نکرده‌اند، گفت :‌البته در این دو سه روز اخیر تعدادی از این افراد به سامانه سهام عدالت مراجعه کرده و متوجه شده‌اند که سهام عدالت دارند و شماره شبای حساب بانکی خود را هم اعلام کرده‌اند.

علایی همچنین گفت: تمهیداتی فراهم کرده‌ایم که اسامی سهامداران عدالت که دارای حساب‌های بانکی بانک سپه، ملی، صادرات و بانک‌های اصلی هستند، از طریق این بانک به این افراد پیامک داده شود که اگر تمایل دارید، شماره شبای حساب بانکی خود را برای دریافت سود سهام عدالت نزد آن بانک‌ها اعلام کنید.

علائی گفت:‌همچنین مشمولان سهام عدالت که زیرمجموعه نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی قرار دارند، از طریق خود آن نهادهای حمایتی، شبای حساب بانکی آنها در سامانه اعلام می‌شود و در مورد آنها مشکلی وجود ندارد.

 تائید شماره شبا ظرف یک ماه

وی افزود: کسانی که شماره شبای حساب بانکی خود را در سامانه سهام عدالت اعلام کنند، این شماره حساب‌ها از بانک مرکزی استعلام می‌شود که معمولاً یک‌ماه زمان طول می‌کشد تا تأیید شود و بعد از تأیید شماره شبای دارنده سهام عدالت، ظرف یکی دو ماه آینده سود آنها که نزد سازمان خصوصی‌سازی محفوظ است به حساب‌شان واریز می‌شود.

معاون سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه آیا مزایا و معایب انتخاب روش مدیریت سهام عدالت که شامل مستقیم و غیرمستقیم است مشخص شده است، گفت: در روش مدیریت مستقیم یعنی مدیریت سبد سهام را خود دارنده سهام برعهده می‌گیرد و مانند یک فعال بازار بورس، کدبورسی می‌گیرد و آن را مدیریت می‌کند، اما در روش مدیریت غیرمستقیم که نیازی به ورود به سامانه نیست، به شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت استانی وکالت می‌دهد که آنها سهام وی را مدیریت کنند و سود آن را به حساب فرد واریز کنند.

علائی در مورد گرفتن کدبورسی سهامداران عدالت گفت: برحسب اینکه مدیریت سهام عدالت مستقیم شود، اطلاعات این افراد به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه، سمات ارسال می‌شود و در آنجا برای آنها کدبورسی صادر می‌شود و با شرکت سپرده‌گذاری هماهنگ شده که ظرف یک‌ماه کد بورسی سهامداران عدالت صادر شود.

علائی افزود: فرایند کد بورسی و ثبت در سامانه سجام (سامانه جامع اطلاعات مشتریان) صورت گیرد و احراز هویت در آنجا انجام شود.

وی همچنین در مورد نحوه آزادسازی سهام عدالت گفت: شورای عالی بورس در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند و ما فعلاً پیشنهاد خاصی نداده‌یم و تصمیم‌گیری با شوراست.

معاون سازمان خصوصی‌سازی همچنین در مورد ورثه سهامداران عدالت که فوت کرده‌اند،  گفت:‌اعلام کردیم که ظرف یکماه بحث تعیین تکلیف در سامانه سهام عدالت انجام می‌شود، وراث فوت‌شدگان سهام عدالت مراجعه نکنند و بعد از اینکه اسامی سهامداران عدالت به شرکت سپرده‌گذاری ارسال شد، ورثه سهامداران فوت‌شده می‌توانند مراجعه کنند و با گواهی فوت و وکالت، کارهای قانونی را انجام دهند، اما فعلا که مرحله ثبت در سامانه است، ورثه سهامداران عدالت مراجعه نکنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام عدالت بورس سهامداران شبا کد بورسی شماره شبای حساب بانکی خود سامانه سهام عدالت سهامداران عدالت روش مدیریت عدالت گفت ظرف یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی

عضو پیشین هیات مدیره استقلال که توسط خطیر و سمیعی از ابن باشگاه طرد شد، دست به افشاگری زده است.

به گزارش تابناک ورزشی؛ علیرضا خانی که درگیری‌هایش با خطیر در چندین پرونده مالی منجر به گرفتن اختیار مسایل مالی باشگاه از او شد، از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش عجیب ارقام قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی مسائلی را فاش کرد و به مالکان جدید در هلدینگ خلیج فارس هشدار داد.

بخشی از افشاگری‌های علیرضا خانی عضو پیشین هیات مدیره استقلال را می‌خوانید:

زمانی که در استقلال حضور داشتم مصوبه هیئت مدیره بود که امضا و بررسی تمامی قراردادها برعهده من و خطیر باشد اما قرارداد کاسکو اولین قرارداد دارای مشکل و ایراد بود و متاسفانه آنها این موضوع را به من ارجاع ندادند و آقایان سمیعی به عنوان معاون حقوقی و عضو هیئت مدیره به همراه خطیر قرارداد را امضا کردند. قرارداد کاسکو، اینگونه بود که روز اول قرار بود ۵۰ درصد مبلغ قرارداد را نقد پرداخت کنند. ۵۰ در صد الباقی بعد از بازی چهارم که بعد از تعطیلی یکماهه (فیفا دی) بود پرداخت شود. مبلغ اولیه قرارداد ۲۴ میلیارد تومان بود.

 

بعداً که در جریان قرار گرفتیم دیدیم بعد از گذشت ۲۰ روز خبری از پول نیست. بعد مشاهده کردیم که قرارداد با امضای آقای سرپرست موقت فعلی یعنی آقای سمیعی و آقای خطیر بوده است. دیدیم آنها پولی به صورت پیش قرارداد دریافت نکردند و تنها ۲ چک اخذ شد. چون من خودم در بانک مرکزی بودم، استعلام چک‌های مذکور را گرفتم. یک چک به نام شخص و چک دوم به نام شرکت تازه تاسیس و کاغذی بود. جالب اینجا است که آن شخص چهار چک برگشتی داشت. یعنی عملاً یک شرکتِ کاغذی و صوری بود این فرد یعنی «شهرام قویدل» مالک کاسکو را خود آقای سمیعی به باشگاه آورده بود. در واقع معرف او همین آقای سمیعی بود.

 

قرارداد یکی از بازیکنان استقلال ۲ ساله بود. رقم آن در سال اول ۲/۵ میلیارد و سال دوم ۳/۵ میلیارد تومان بود. وقتی قرارداد سال اولش تمام می‌شود، قرارداد سال دوم را از ۳/۵ میلیارد تومان به ۱۰ میلیارد تومان تغییر می‌دهند! در صورتی که با همان قرارداد می توانست بازی کند و باید بازی می کرد و نیاز به افزایش قرارداد نداشت.

 

در بحث خودروهای فیدیلیتی که اعضای باشگاه گرفته بودند دو نفر از حساب باشگاه پول خودروی خود را به حساب بهمن خودرو واریز کرده بودند. یکی آقای سمیعی و دیگری آقای مصطفی احمدی مدیر مالی وقت باشگاه بود. چطور ایشان به عنوان کسی که مسئول حقوقی باشگاه است نمی‌داند که اموال باشگاه را نباید در جهت منافع شخصی باشگاه هزینه کنیم؟ البته این آقایان ۲ ماه بعد پول را به حساب باشگاه بازگرداندند ولی خودشان بهتر می دانند که واریز پول از حساب باشگاه به حساب شرکت فروش خودرو ایراد قانونی دارد.

 

تمام مواردی که گفتم دارای مستندات است. ریز جزئیات حساب‌های باشگاه موجود است . در این پرونده سوال مطرح شده که چطور پول باشگاه را به حساب شرکت خودروساز واریز کردید؟ آقایان فتاحی،مومنی، مظلومی و... از جیب خودشان پول دریافت خودرو را واریز کردند اما وقتی از سمیعی سوال کردم گفت آقای احمدی(مسئول پیشین مالی باشگاه) بدون اجازه من این کار را کرده است.جالب است بدانید ما با ۲-۳ مشاور قرارداد داشتیم که با این مشاوران قرارداد ۴۰۰ میلیون تومانی بسته شده بود.پرسیدم چطور این قراردادها امضا شده که سمیعی گفت این موضوعات را به من نمی گفتند.آن مشاوران را صدا زدم و گفتم چطور این قراردادها را امضا کردید، آنقدر از او سوال کردم و گفتم باید به دادگاه بیایید و جواب بدهید، یکی از آنها فرار کرد و رفت، گفت اصلا پول نمی خواهم.

در زمان مددی و فرهاد مجیدی کل قرارداد اعضای تیم به ۲۰۰ میلیارد نمی رسید. سال بعد که ساپینتو با مدیریت جدید حضور داشت قرارداد اعضای تیم نزدیک به ۴۷۰ میلیارد تومان شده بود! یعنی استقلالِ فصل قبل ۴۷۰ میلیارد تومان هزینه کرده بود. ۳۰-۴۰ درصد بازیکنان آن سال قرارداد داشتند ولی قرارداد آنها به شکلی عجیب افزایش پیدا کرد.

 شما فکر می کنید چرا حجت کریمی مدیر سرشناس آکادمیِ باشگاه را از اخراج کرد؟بروید و ببینید چه کسی آن زمان مدیر آکادمی بود. از حاجیلو بپرسید قبل از حضورش چه مسائلی در آنجا اتفاق افتاد؟ اجازه ندادم یک ریال از مردم پول بگیرند. من زمانی که در باشگاه بودم یک فرد خیر آوردم که نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرد. آن زمان اجازه نمی دادیم یک ریال این طرف و آن طرف شود. الان من به مسئولان هلدینگ خلیج فارس هشدار می دهم که در انتخاب خود دقت کنند.                                                                         

دیگر خبرها

  • برای خرید بیت کوین از کجا شروع کنیم
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟